Montse Sala

Tutu Study

me


 

De ben menuda ja m’agradava el món de la creativitat fins a dur-me al món del disseny gràfic i editorial.

“La creativitat és fer de la teva vida una obra d’art”

Vaig començar el meu camí iniciant-me a les Belles Arts despertant així la part més artística, posteriorment em vaig endinsar en el món digital realitzant un Màster de Creació, disseny i enginyeria multimèdia.

Actualment treballo amb diferents clients regionals i nacionals realitzant projectes tant per l’àmbit professional com el personal. En cada projecte s’hi aporten els valors i l’objectiu del client, el disseny gràfic, la il·lustració, el retoc fotogràfic i la il·lusió d’un nou repte.
Tots els projectes van conjuntament de la mà del client amb un procés molt detallat aconseguint així el resultat desitjat i aportant els valors que aquest vol mostrar.

En parlem?


tutustudy-montsesala3

Montse Sala Tutusaus · E-mail: hola@tutustudy.com ·  Telf. 637 90 49 70