EraCO2

mbil

 

EraCO2, és una aplicació per dispositius mòbils creada per un projecte d SmartCities.
Aquesta aplicació vol aconseguir conscienciar als ciutadans de Barcelona a crear espais verds, com ara jardins i horts per tal d’aconseguir millorar les aportacions de oxigen a la ciutat i reduir les de CO2.

La seva utilització, consisteix en la creació d’un espai verd i la posterior declaració d’aquest per tal de conèixer les seves dimensions, que hi ha cultivat i quines quantitats pot aportar i reduir.

1.png

Una vegada declarat, aquesta informació la pots compartir amb els teus veïns de la zona i veure qui més del nostre voltant està ajudant a la ciutat creant espais verds per tal de millorar el medi ambientPer tal de recompensar a l’usuari d’aquest procediment, aquest serà recompensat econòmicament en relació a l’espai verd que està cultivant.
La remuneració econòmica quedarà registrada en descomptes en els rebuts relacionats amb el medi ambient com ara, escombraries, neteja, etc.

2.png

Aplicació simulada per un projecte en l’espai MCDEM amb la col·laboració del l’alcalde de Lleida, Ángel Ros.

 

#imatgecorporativa #app #aplicacio #iphone #eraCo2 #dissenydigital #digital #coaching #editorial #branding #publicitat #marketing #vilafrancadelpenedes #barcelona #costabrava #barcelona #dissenygraficvilafranca #graphicdesign #diseño #Girona #Montsesaladisseny #Tutustudy #MontseSala

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s